Postet nga: bordi

Anulohet sërish konkursi për anëtarë të bordit të drejtorëve të ndërmarrjes ‘Stacioni i Autobusëve’

Ndërmarrja Publike Lokale ‘Stacioni i Autobusëve’ ka anuluar për herë të dytë thirrjen për katër anëtarë të bordit të drejtorëve pasi ishte gjetur ...

Komuna e Prishtinës anulon konkursin për anëtarë bordi të Stacionit të Autobusëve

Komuna e Prishtinës ka anuluar konkursin për zgjedhjen e 4 anëtarëve të bordit të përhershëm të shpallur më 14 nëntor 2022 për ndërmarrjen lokale ‘...

Degradimi i Fadil Hoxhës në pozitë - Sindikata e quan vendim hakmarrës, Ahmetxhekaj thotë se nuk kishte ndikim në proces 

Shkumbin Ahmetxhekaj, drejtori i Radio Televizionit të Kosovës (RTK), e ka degraduar Fadil B. Hoxhën, kryetarin e Sindikatës së Pavarur të RTK-së për 5 shkallë, 9 muaj pasi ...

Pas hulumtimit të KALLXO.com, dorëhiqet anëtari i Vetëvendosjes nga bordi i “KRU Gjakova”

Jeton Haxhijaha nuk është më anëtar i bordit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”. Pas hulumtimit të KALLXO.com, Haxhijaha ka dhënë dorëheqje nga pozita ...

Vlerësimi jo-transparent i deputetëve për kandidatët në garë për anëtar të bordit të RTK-së

Procesi i rekrutimit të një anëtari të bordit të Radio Televizionit të Kosovës është përcjellur me mungesë të theksuar të transparencës gjatë fazës së vlerë...

Bordi i KEK-ut largon nga puna përkohësisht punëtorët ‘ndaj të cilëve ka filluar procedura penale’

Bordi i Ndërmarrjes Publike Korporata Energjetike e Kosovës “KEK” ka marrë vendim që të gjithë punëtorët ndaj të cilëve është duke u zhvilluar një procedurë ...

Kontratat mbi vepër në RTK, debat në mes deputetëve, bordit dhe drejtorit

237 personave pjesë e Radiotelevizionit të Kosovës ndër vite me kontrata për shërbime nuk iu kishin vazhduar më kontratat në muajin janar të këtij viti.

Shkumbin Ahmetxhekaj zgjidhet Drejtor i RTK-së

Shkumbin Ahmetgjekaj është zgjedhur drejtor i përgjithshëm i Radiotelevizionit të Kosovës.