Postet nga: bordi i rtk

13 kandidatë synojnë pozitën e anëtarit të bordit të RTK-së

14 kandidatë kanë aplikuar për pozitën e anëtarit të bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Pas publikimit të raporteve të auditimit, bordi i RTK-së thotë se do t'i adresojë gjetjet

Ditë më parë Zyra Kombëtare e Auditimit publikoi raportin e auditimit të pasqyrave financiare dhe atë të performancës për Radio Televizionin e Kosovës, ku ishin evidentuar ...

Çfarë përmban Rregullorja e miratuar nga Bordi i RTK-së për procedurat e zgjedhjes e drejtorit të përgjithshëm?

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka miratuar mbrëmë Rregulloren për procedurat e përzgjedhjes së Drejtorit të Përgjithshëm dhe Menaxhmentit të lartë të RTK-së.

Birol Urcan zgjidhet anëtar i ri në Bordin e RTK-së

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur për anëtar të ri të bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK), nga radhët e komuniteteve tjera jo shumicë.

Komisioni për Buxhet miraton raportin dhe programin e shpenzimeve të RTK-së

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar raportin e shpenzimeve për tre mujorin e parë të vitit 2022 të Radiotelevizioni të Kosovës.

Nga 276 mijë euro të planifikuara nga marketingu, RTK realizoi vetëm 26%

276 mijë euro kishte planifikuar Radiotelevizioni i Kosovës të hyra nga marketingu për tre mujorin e parë të vitit 2022.

Bordi i RTK-së: Për herë të parë pas një dekade, RTK nuk ka dalë në minus

Radiotelevizioni i Kosovës për herë të parë në një dekade nuk ka dalë në minus në tremujorin e parë të vitit. Kështu tha kryetari i bordit të ...

Kryetari i bordit të RTK-së: Raporti i Inspektoratit të Punës për shkarkimin e Ngadhnjim Kastratit, i çuditshëm dhe i paparanueshëm

Javën e kaluar, Inspektorati i Punës ka nxjerrë në raport zyrtar për shkarkimin e Ngadhnjim Kastratit nga pozita e drejtorit të përgjithshëm të Radiotelevizionit të ...