Postet nga: bordi i rtk

Shpjegimi i financuesit të Vetëvendosjes për pozitën e re në RTK

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës miratoi sot propozimin për emërimin e Rilind Gërvallës drejtor i kanaleve në gjuhën shqipe RTK 1, 3 dhe 4.

Financuesi i Vetëvendosjes zgjidhet drejtor i kanalit në gjuhën shqipe RTK1, 3 dhe 4

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka miratuar propozimin për zgjedhjen e Rilind Gervallës drejtor të kanalit në gjuhën shqipe  RTK 1, 3 dhe 4.

Jep dorëheqje anëtari serb i bordit të RTK-së

Anëtari i bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga radhët e komuniteti serb, Ivan Radulovic, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë.

Anëtari i Bordit të RTK-së numëron arsyet se pse nuk do të paguante RTK-në

Driton Hetemi anëtar i Bordit të Radio Televizionit të Kosovës ka theksuar se fusha e marketingut është shumë e rëndësishme, ndërkaq në këtë sektor ...

‘Përplasje’ gjatë mbledhjes së bordit të RTK-së

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt dhe në rend dite ishin disa pika. Gjatë diskutimeve ka pasur përplasje mes anëtarëve.

Alban Fetahu emërohet udhëheqës i Shërbimeve të Përbashkëta në RTK

Me shumicë votash bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka emëruar Alban Fetahun në pozitën e udhëheqësit të Shërbimeve të Përbashkëta.

Dështon zgjedhja e drejtoreshës së Radio Kosovës

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës nuk ka përkrahur propozimin e drejtorit të përgjithshëm për emërimin e Flora Durmishit në pozitën e drejtoreshës ...

Diskutimet mbi ndryshimet në rregulloren për marketing në RTK

Komisioni për amendamentin e rregullores për marketing të Radiotelevizionit të Kosovës ka prezentuar ndryshimet e bëra në këtë rregullore para bordit, në mbledhjen e mbajtur ...