Postet nga: bordi i rtk

Intervistohen kandidatët për anëtarë të bordit të RTK-së, rekomandohen dy emra për Kuvend

Ilir Bytyqi (263 pikë) dhe Bul Salihu (217) janë dy emrat e kandidatëve për anëtarë të bordit të Radio Televizionit të Kosovës të cilët do të shkojnë ...

Bordi i RTK-së me vërejtje e kritika ndaj drejtorit Ahmetxhekaj

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës ka mbajtur më 23.05.2024 mbledhjen e radhës me dy pika të rendit të ditës, adresimin e vërejtjeve të ngritura nga Bordi ...

Bordi i RTK-së me kritika të ashpra për drejtorin e Radios

Debat me tone të larta është zhvilluar më 07.05.2024 në mbledhjen e bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK) pasi anëtarja e bordit, Arta Berisha tha se kanë pranuar ...

Bordi i RTK-së miratoi me vërejtje raportin vjetor të drejtorit të përgjithshëm

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka miratuar me vërejtje raportin vjetor të aktiviteteve të punës së drejtorit të përgjithshëm për vitin 2023.

Besnik Boletini dhe Arta Berisha rizgjidhen anëtarë të Bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur Besnik Boletinin dhe Arta Berishen anëtarë të Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

Driton Hetemi jep dorëheqje nga pozita e anëtarit të bordit të RTK-së

Driton Hetemi do të jetë anëtar i bordit të Radio Televizionit të Kosovës vetëm edhe për pak kohë.

‘Ping-pongu’ pozitë-opozitë në procesin e përzgjedhjes së anëtarëve të Bordit të RTK-së

Për të dytën herë një Komision ad-hoc ka intervistuar kandidatët për anëtarë të bordit të RTK-së. Procesi i parë u kritikua nga pozita për ‘...

Çfarë u diskutua në Komisionin ad hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtarë të bordit të RTK-së?

Komisioni ad hoc për përzgjedhjen e katër kandidatëve për anëtarë të bordit të RTK-së, në mbledhjen e parë të mbajtur me 15.02.2024 ka njoftuar se ...