Postet nga: bordi i rtk

Kuvendi po e shqyrton shkarkimin e Bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës është duke shqyrtuar rekomandimin e Komisionit funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkimin e anëtarëve të Bordit ...

Debat në mes deputetëve për shkarkimin e bordit të RTK-së

Komisioni  për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, është duke shqyrtuar rekomandimin e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere për shkarkimin e bordit të Radio ...

Vetëvendosje me mocion për shkarkimin e Bordit të RTK-së

Gjatë ditës së sotme, Grupi Parlamentar i Lëvizje Vetëvendosje ka dorëzuar kërkesën për mocion përmbajtësor në lidhje me gjendjen në RTK ...

Mërgim Lushtaku nuk e miraton kërkesën që bordi i RTK-së të raportojë për zgjedhjen e Ngadhnjim Kastratit

Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku, nuk ka miratuar kërkesën e tre deputetëve: Valon Ramadani, Arbreshë Kryeziu dhe Agon Batusha që në mbledhjen e nesërme të ...

Bordi i RTK-së votoi për Drejtorin e Përgjithshëm, epilogu i paqartë

Anëtarët e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK) kanë votuar sot për Drejtorin e Përgjithshëm të këtij televizioni, por për shkak ...

Deputetët zgjodhën tre anëtarë të Bordit të RTK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur sot tre anëtarë të rinj të Bordit të RTK-së.

Deputetët fillojnë votimin për zgjedhjen e tre anëtarëve të Bordit të RTK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë filluar votimin për zgjedhjen e tre anëtarëve të Bordit të RTK-së.