Postet nga: bordi i rtk

Sindikata e RTK-së kërkon dorëheqjen e kryetarit të bordit të RTK-së, Besnik Boletini

Sindikata e Pavarur e RTK-së ka kërkuar dorëheqjen e kryetarit të bordit, Besnik Boletini pas deklaratës së tij se ai merr informacione se në mediumin publik “punë...

Vendimi që punëtorëve të RTK-së t’u kërkohet raport për punët që kryejnë gjatë orarit të punës, reagon Dërguti

Punëtorëve të Radiotelevizionit të Kosovës nga tash e tutje do t’u kërkohet raport për punët që kryejnë gjatë orarit të punës. Kjo ...

Hulumtimi “Televizioni i Burrave të Kosovës” - Rrjeti i Grave të Kosovës i reagon RTK-së

Rrjeti i Grave të Kosovës ka reaguar pas publikimit të hulumtimit ekskluziv të KALLXO.com “Radio Televizioni i Burrave” mbi diskriminimin e tri grave në konkurset për pozitat ...

Intervistohen kandidatët për anëtarë të bordit të RTK-së, rekomandohen katër emra për Kuvend

Komisioni Ad-hoc për përzgjedhjen e dy kandidatëve për anëtarë të bordit të Radio Televizionit të Kosovës, një nga komuniteti shqiptar dhe një nga komuniteti ...

Lushtaku pyet Bordin e RTK-së për shpenzimet e udhëtimeve zyrtare

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Mergim Lushtaku ka kërkuar informacione nga anëtarët e Bordit të RTK-së lidhur me shpenzimet për udhëtime zyrtare.

Kuvendi formoi komisionin Ad-hoc për zgjedhjen e dy anëtarëve të Bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës ka formuar komisionin Ad-hoc për përzgjedhjen e dy kandidatëve për anëtarë të bordit të Radio Televizionit të Kosovës, një nga ...

Reagime pas zgjedhjes së financuesit të LVV-së në postin e drejtorit të televizioneve të RTK-së

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës miratoi sot propozimin për emërimin e Rilind Gërvallës drejtor i kanaleve në gjuhën shqipe RTK 1, 3 dhe 4.

Shpjegimi i financuesit të Vetëvendosjes për pozitën e re në RTK

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës miratoi sot propozimin për emërimin e Rilind Gërvallës drejtor i kanaleve në gjuhën shqipe RTK 1, 3 dhe 4.