Postet nga: bordi i rtk-së

Nënkryetarja e bordit të RTK-së e quan dështim serialin ‘Tosta te Suki’, një episod i të cilit kushtoi 7,800 euro

Rreth 80 mijë euro i kishte kushtuar Radiotelevizionit të Kosovës seriali ‘Tosta te Suki’, serial të cilin nënkryetarja e bordit të RTK-së po e konsideron ‘dështim të madh ...

Besnik Boletini rizgjidhet kryetar i bordit të RTK-së

Besnik Boletini është rizgjedhur kryetar i bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Kuvendi nuk pati vota të mjaftueshme t'i zgjedhë tre anëtarë për bordin e RTK-së, përsëritet konkursi

Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur t’i zgjedhë tre anëtarë të bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga radhët e komunitetit shqiptar.

Deputetet Eliza Hoxha dhe Albana Bytyqi lëshojnë mbledhjen e Komisionit për Drejtat e Njeriut ku po diskutohej për RTK-në

Deputetja e PDK-së, Eliza Hoxha dhe ajo e AAK-së, Albana Bytyqi kanë lëshuar mbledhjen e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, në të cilën mbledhje po diskutohet ...

Britanikët e vlerësuan të paemërueshëm, anëtari i bordit të RTK-së emërohet drejtor në Fondin për Efiçiencë

Anëtari i bordit të RTK-së, Driton Hetemi, është zgjedhur drejtor i Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë me mandat trevjeçar edhe pse nuk ishte ...

Kritikohet anulimi i mbledhjes për peticionin e punëtorëve të RTK-së, opozita e quan të qëllimshëm

Komisioni për të Drejtat e Njeriut në Kuvendin e Kosovës ka anuluar dje, më 30 tetor 2023, mbledhjen e paraparë për sot (31 tetor) në të cilën ishin të ...

Pal Lekaj: Ka ardhur koha që bordi i RTK-së të shkojë në shtëpi

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Pal Lekaj, në mbledhjen e Komisionit për Buxhet, gjatë të cilit u diskutua për gjetjet e ...

Hoti-Kryesuesit të Bordit të RTK-së: Qysh po ndihesh që gjysma e punëtorëve kërkojnë shkarkimin tuaj

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Avdullah Hoti, ka ballafaquar kryetarin e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, Besnik Boletini, me peticionin e nënshkruar nga 361 punëtorë, ...