Postet nga: bordi i rtk-së

Bajram Mjeku: Kam kërkuar komision hetimor parlamentar për bordin e RTK-së

Anëtari i shkarkuar i bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK), Bajram Mjeku ka reaguar pas vendimit të deputetëve të Kuvendit të Kosovës për shkarkimin ...

Petrit Musolli shkarkohet nga Bordi i RTK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë shkarkuar anëtarin e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK), Petrit Musolli.

Kuvendi shkarkon Bajram Mjekun nga Bordi i RTK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë shkarkuar anëtarin e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK), Bajram Mjeku.

Doarsa Kica tregon arsyet se pse duhet të shkarkohet Bordi i RTK-së

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Daorsa Kica, gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës, ka përmendur arsyet, sipas saj, pse duhet të shkarkohet Bordi i RTK-së.

Kuvendi nesër shqyrton shkarkimin e bordit të RTK-së

Kuvendi i Kosovës nesër (e mërkurë) do të mbajë seancë plenare, e cila pritet të nisë në ora 10:00.

Kërkohet përfshirja e Ambasadës britanike në monitorimin e rekrutimit të bordit të RTK-së

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal ka dërguar kërkesë në Kryesinë e Kuvendit që konkurset për Bordin e Radiotelevizionit të Kosovës, ...

RTK në udhëkryq ndërkohë që deputetët të gatshëm për ta shkarkuar bordin

Ndërkohë që parlamenti është gati të shkarkojë bordin e RTK për shkak të nepotizmit dhe keqmenaxhimit, ekspertët thonë se bordi tjetër nuk duhet të politizohet dhe ...

Ilir Bytyçi jep dorëheqje nga Bordi i RTK-së

Ilir Bytyçi anëtar i Bordit të Radio Televizionit të Kosovës ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë.