Postet nga: Besa Limani

Gjykata liron ish-arkëtaren e “Interex”-it, e akuzuar për përvetësim të mbi 9 mijë eurove

Gjykata e Prishtinës në mungesë të provave ka shpallur aktgjykim lirues ndaj ish-punëtores së “Interex”-it, e akuzuar për përvetësim gjatë ushtrimit të detyrës.

2 vjet burg për drogën e gjetur në garazhë në Graçanicë

Gjykata e Prishtinës dënoi Vlastimir Vuleviqin nga Graçanica me 2 vjet burgim dhe me 4 mijë euro gjobë për veprat penale shitje e narkotikeve dhe fshehja e sendeve ...

Arrihet  marrëveshja për pranimin e fajësisë për 13 kilogramë kanabis

Gjykata sot ka aprovuar marrëveshjen e lidhur në mes Prokurorisë së Prishtinës dhe të akuzuarit Vlastimir Vuleviç për pranimin e fajësisë për veprat penale shitblerje ...

Dosja e Prokurorisë për grabitjen e taksistit në malet e Gllogocit

Gazmend Avdiu, Fitim Behrami dhe Milaim Duraku, të akuzuar nga Prokuroria për grabitje kanë dhënë fjalët përfundimtare në gjykimin ndaj tyre.

Dëshmitari: I akuzuari m’i kërkoi 60 mijë euro për dërgimin e kushërinjve në Amerikë

Zef Colaj, Bekim Krasniqi e Miftar Ukshinaj kanë dalë para Gjykatës së Prishtinës për t’u gjykuar për kontrabandim me migrantë.

Podujevë - Djali i maskuar tentoi ta vrasë babain e tij

B. M. i akuzuar për tentim vrasje, sipas dosjes së Prokurorisë e kishte qëlluar disa herë me armë zjarri babain e tij.

Gjykatësi vë në pikëpytje vlefshmërinë e aktakuzës për keqpërdorim të kartelave

Gjykata e Prishtinës nuk e ka të qartë nëse një aktakuzë është ngritur brenda afatit ligjor.

Burg për Lirim Sekiraqën dhe dy shtetas të Shqipërisë për drogë e rrëmbim

Gjykata e Prishtinës ka dhënë 11 vjet burg për tre të akuzuar për posedim e shitblerje të drogës.