Postet nga: Besa Limani

Proces gjyqësor për grabitjen e 3 Eurove dhe telefonit

Prokuroria e Prishtinës pretendon se i ka rënë në fije se kush kreu njërën nga grabitjet e vogla në Lagjen Kodra e Trimave në Prishtinë. 25 vjeç...

Therja e mësueses në shkollën '7 Marsi', Prokuroria kërkoi trajtim të detyrueshëm psikiatrik për të akuzuarën

 

Sqarohen rrethanat e therjes së mësueses në Lagjen Emshir

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar që e dyshuara autorja e incidentit në shkollën “7 marsi” të Prishtinës të dërgohet për trajtim psikiatrik.

Dështon seanca ndaj ish-inspektorit të ATK-së Nehat Zeqa

Shkak për shtyrjen e kësaj seance ishte mungesa e të dëmtuarëve-dëshmitarëve Skënder Krasniqi dhe Avdush Gashi dhe dëshmitarit Ismet Krasniqi të cilë...

Blerja online nga Malajzia e nxori para drejtësisë hakerin e dyshuar nga Kamenica

32 vjeçari nga Kamenica, Arbnor Morina, po akuzohet nga Prokuroria se prej kohës së pavërtetuar e deri me datën 26 prill 2013, me anë të letërnjoftimit të falsifikuar ...

Fushë Kosovë, dënohet për kuletën e vjedhur para gjashtë viteve

500 euro gjobë dhe dy vite burg me kusht i janë shqiptuar Abedin Berishës, i akuzuar për vjedhjen e kuletës.

I akuzuari për grabitje: Prej tute e pranova fajin sepse më rrahën policia

Abedin Berisha, i akuzuar për grabitjen e një kulete në parkun e Fushë Kosovës deklaroi se e ka pranuar fajësinë pasi sipas tij ishte rrahur nga policia.

Prokuroria akuzon për fajde pronarin e 'Baron'-it në Prishtinë

Në gjykimin e të akuzuarve për fajde, në mesin e të cilëve është edhe pronari i restorantit "Baron" në kryeqytet, në Gjykatën e Prishtinës sot është ...