Postet nga: Bashkëpunimi

Qeveria e UP Synojnë Bashkëpunim në Fushën e Energjisë

Në një takim të zëvendëskryeministrit, Ramiz Kelmendi, dhe rektorit të Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, është diskutuar për projekte të përbashkëta ndërmjet Qeverisë ...

Qytetarët po Ndihmojnë ATK-në

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) po ndihmohet nga qytetarët të cilët po raportojnë për shmangiet tatimore të bizneseve deri te keqpërdorimi i detyrave zyrtare nga ...

Prokuroria e Ministria Bashkë Kundër Krimit

Prokuroria e Ministria Bashkë Kundër Krimit

Ministrja e re e Drejtësisë, Dhurata Hoxha dhe Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, kanë diskutuar sot për shumë çështje të fushës së drejtësisë dhe pë...

Përfundon Mbledhja e Dy Qeverive

Pas fjalimeve të dy kryeministrave, ministrat e dy qeverive prezantuan marrëveshjet që do të nënshkruhen.

Sot Mbledhja e Tretë e Dy Qeverive

Në këtë mbledhje pritet të nënshkruhen gjashtë marrëveshje dhe një memorandum bashkëpunimi.

Gati Dizajni për Mbledhjen e Dy Qeverive

Në mbledhjen e sotme të qeverisë Kryeministri Isa Mustafa tha se për mbledhjen e përbashkët të qeverive të Kosovës e Shqipërisë ka pasur një takim ...

Takim për Raportet Ekonomike me Maqedoninë

Për zhvillim të mëtutjeshëm të këtyre marrëdhënieve Kosovë-Maqedoni, Stavileci u takua me ministrin e Ekonomisë së këtij shteti Driton Kuçin.

Lehtësohet Aplikimi për Leje Ndërtimi

Marrëveshja e Mirëkuptimit për “One Stop Shop” në mes të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Komunës së Prishtinës, KEDS-it dhe KUR “Prishtina”, u ...