Postet nga: Artpolis

Më 10 qershor nis edicioni i 7-të i festivalit ‘FemArt’

Me moton "Me liri kundër marres'  për herë të shtatë prej 10 deri më 16 qershor 2019,  Qendra për Art dhe Komunitet  “Artpolis” organizon festivalin “FemArt”, një festivali rajonal pë...

Shfaqja ‘Copë Copë’ me mision humanitar për festën e 'Shën Valentinit'

Artpolis - Qendra për Art dhe Komunitet, në kuadër të fushatës globale “Një miliard në këmbë” në mbrojtje të të drejtave të grave dhe në mbë...

Artpolis dhe GIZ e çojnë Teatrin te nxënësit e të gjitha komuniteteve të Kosovës

Që nga e marta ka nisur udhëtimin e tij, “Teatri udhëtues për fëmijë dhe të rinj”- një projekt i cili u dedikohet nxënësve ...

Marsh Protestues Kundër Dhunës ndaj Grave

“Pagë e barabartë për punë të barabartë për të gjithë”, “Pushim prindëror për të gjithë”, “Respekto të drejtat riprodhuese të grave”.

Raporti: Ngacmimi Seksual Raportohet Minimalisht

Analistja e KIPRED-it, Ariana Qosaj-Mustafa, autore e raportit tha se qëllimi i këtij hulumtimi është një përmbledhje e asaj se “çka ekziston dhe çka jo” në Universitetin ...

Promovimi i Leximit në Ditën e Librit

Organizimin për këtë ditë e bëri organizata joqeveritare “Artpolis” që promovon kulturën, artin dhe bashkëjetesën multietnike përmes dialogut social dhe përdorimit të ...