Postet nga: "Femart"

Shfaqja serbe në Kosovë i bashkon dy vendet në luftën e tyre kundër patriarkatit

Mbrëmjen e së enjtes në Kosovë u luajt shfaqja “Vajzat” nga Serbia në kuadër të festivalit ndërkombëtar të artisteve dhe aktivisteve “FemArt”.

Sot nis edicioni i 11-të i ‘FemArt’

Me shfaqjen e premierës teatrore “Fefu dhe shoqet e saj”, me regji të Arlinda Morinës – Likit, do të nis sot edicioni i 11-të i Festivalit ‘FemArt”. Festivali hapet ...

Guximi përmes artit, ‘FemArt’ me program special në edicionin e 11-të

Me moton “Kalle tutën” nga  15 deri më 21 maj 2023 do të mbahet edicioni i 11-të i Festivalit Ndërkombëtar të Artisteve dhe Aktivisteve, “FemArt”.

'Qytetet Natën' - si perceptim i frikës së grave gjatë ecjes

Nga Alba Ajdarevikj dhe Berat Bajrami

‘FemArt', me edicion special në 10-të vjetorin e themelimit

Edicioni i 10-të i Festivalit “FemArt” do të mbahet nga data 14 deri më 23 qershor 2022 në Prishtinë, me moton “Nga revolucioni në evolucion”.

Nis në Prishtinë festivali ‘FemArt’

Ka nisur sonte në Teatrin Kombëtar në Prishtinë, edicioni i 9-të i Festivalit “FemArt”.

Shtyhet edicioni i 9-të i Festivalit "FemArt"

Situata e përkeqësuar me COVID-19 dhe masat e Qeverisë së Kosovës për parandalimin e sëmundjes, kanë bërë që “Artpolis” të marrë vendim për ...

Mbyllet festivali ‘FemArt 2020’ 

Me shfaqjen e dramës “Zgjimi i pranverës”, dje në mbrëmje (20.10.2020) në Teatrin Kombëtar është mbyllur edicioni i 8-të i Festivalit Ndërkombëtar për Artiste ...