Postet nga: Artpolis

Festivali ‘FemArt’, do mbajë edicionin e 9-të

Me moton “F... Sexism" nga 20 deri më 25 shtator 2021, do të mbahet në Prishtinë edicioni i 9-të i Festivalit Ndërkombëtar të Artisteve dhe Aktivisteve, “FemArt”.

Shfaqet nesër në Lipjan drama ‘Çelësi Magjik’

“Atpolis" - Qendra për Art dhe Komunitet në bashkëpunim me Komunën e Lipjanit, përkrahur nga CFD prezanton nesër, më 8 qershor 2021, shfaqjen forum teatër dhe ...

Aksion simbolik pas miratimit të Rregullores për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga Ngacmimi Seksual në UP

Rrjeti i Grave të Kosovës, Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, Qendra Kosovare për Studime Gjinore (QKSGj),  ORCA Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim, ...

Jepet premiera e shfaqjes ‘Totem dhe Tabu’

Është dhënë dje në mbrëmje në Teatrin Kombëtar të Kosovës shfaqja “Totem dhe Tabu”.

Nesër jepet premiera e shfaqjes ‘Totem dhe Tabu’

“Artpolis”, Qendra për Art dhe Komunitet ka njoftuar përmes një njoftimi për media se nesër (e martë, 18 maj 2021) do të jepet premiera e shfaqjes, “Totem dhe ...

Ekspozitë për mbledhje fondesh mbahet nesër në Prishtinë

Ekspozita "Rruza t'zemrës" me punime të ndryshme të viktimave të mundshme të trafikimin, hapet nesër në “Menza Ramiz Sadiku” në Prishtinë.

Artistet feministe të Kosovës në mbrojtje të Teatrit Kombëtar në Tiranë

Artistet feministe të Kosovës do të performojnë nesër, më 7 gusht 2019 , në Tiranë në mbrojtje të objekti të Teatrit Kombëtar në Tiranë.

Mbyllet edicioni i 7-të i Festivalit ‘FemArt’ 

Me shfaqjen e koncertit ‘FemArt finale”  dje në mbrëmje, më 16 qershor 2019, në Teatrin ODA është mbyllur edicioni i 7 i Festivalit Ndërkombëtar “FemArt”.