Postet nga: Aleksandër Lumezi

Zyra e Kryeprokurorit reagon ndaj ‘Vetëvendosjes’

Përmes një komunikate për media institucioni i Prokurorisë së Shtetit e ka reaguar ndaj deklaratave të “Vetëvendosjes”.

KPK i reagon VV-së: Nuk ndikohemi nga politika

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj deklaratave publike të subjektit politik “Vetëvendosje”.

156 persona nën hetime për vepra të ndërlidhura me terrorizëm

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka bërë të ditur se është duke hetuar 156 persona të dyshuar për veprat që ndërlidhen me terrorizëm dhe  pjesëmarrje në ...

Kryeprokurori Lumezi plotësimin e kritereve në fushën e sundimit të ligjit ia atribuon punës së prokurorëve

“Komisioni Evropian, në raportin e vet ka konstatuar se Kosova i ka plotësuar kriteret në fushën e sundimit të ligjit, e në këtë drejtim rol thelbësor ...

Krerët e sistemit prokurorial kërkojnë angazhim konkret për forcimin e sundimit të ligjit

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, kanë vizituar gjatë ditës së sotme Prokurorinë Themelore në Prizren dhe Prokurorinë ...

Lumezi: Është realitet që në Kosovë ka më shumë korrupsion sesa po hetohet

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksander Lumezi, në mbledhjen e 164-të të Këshillit Prokurorial pas shpalosjes së raportit nga ana e komisionit për zbatimin e planit strategjik të luftës ...

Lumezi: Për rastin e gylenistëve u njoftova nga Ambasada amerikane

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka thënë  se Prokuroria e Shtetit është duke e hetuar rastin e dëbimit të 6 shtetasve turq drejt Turqisë në atë që njihet ...

Lumezi për çështjen e punësimeve: Prokuroria po mbledh informata

Prokuroria e shtetit është në fazën e grumbullimit të informacioneve për rastet e raportuara në media si punësime familjare të politikanëve në Telekomin e Kosovës ...