Postet nga: Aleksandër Lumezi

Kryeprokurori i Shtetit blen motor ‘Vespa Primavera’ dhe posedon afër 100 mijë euro para të gatshme

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, gjatë vitit 2020 ka blerë një motor ‘Vespa Primavera’ në vlerë 3,700 euro nga kursimet e tij.

Këshilli Prokurorial siguron për mbështetje të plotë të Kryeprokurorit të Shtetit

Këshilli Prokurorial i Kosovës përmes një komunikate për media ka sqaruar se Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka mbështetje të plotë nga anëtarë...

Aleksandër Lumezi takohet më krerët e Cyrihut

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, së bashku me Kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Jetish Maloku dhe Kryeprokurorin e Prokurorisë Speciale , Blerim Isufaj, kanë zhvilluar takim me Presidentin e Parlamentit ...

Vlerësohet bashkëpunimi i Prokurorit të Shtetit me Institutin e Bazelit për Qeverisje

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, i shoqëruar nga Kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Jetish Maloku dhe Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, Blerim Isufaj, ...

Prokuroritë në Kosovë dhe Shqipëri bëhen bashkë për luftimin e krimit dhe korrupsionit

Prokuroritë në Kosovë dhe Shqipëri do të thellojnë bashkëpunimin duke shkëmbyer edhe informacione e dokumente për të luftuar krimin, korrupsionin, pastrimin e parave e financimin e ...

Lumezi takon zyrtarë të Ambasadës amerikane, synohet përmirësimi i komunikimit me mediat dhe publikun

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, i shoqëruar nga kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe zyrtarët për komunikim publik të sistemit prokurorial, kanë pritur ...

Publikohet raporti i BIRN dhe Internews Kosova - “Përkëdhelja e Korrupsionit”

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese – BIRN dhe Internews Kosova kanë publikuar sot raportin e 15-të të monitorimit të sistemit gjyqësor dhe prokurorial në Kosovë.

Kryeprokurori Lumezi: Vlera e drogës së konfiskuar në Lipjan është 20 milionë euro

Drejtues të Prokurorisë së Shtetit, të Policisë, të Policisë italiane, të Prokurorisë së Posaçme të Shqipërisë, kanë dhënë detaje në një konferencë për media rreth aksionit ...