Postet nga: Aleksandër Lumezi

 Haradinaj: S'do të lejojmë që dikush të vendosë pengesë korruptive në investime  

Gjatë takimit të radhës të Nivelit të Lartë të Sundimit të Rendit dhe Ligjit, ku janë prezantuar të arriturat e fundit nga institucionet e Kosovës, veçanërisht ...

Lumezi e Peci vizitë organeve të drejtësisë në Mbretërinë e Bashkuar

 

Kryeprokurori i Shtetit dhe drejtori i ATK-së flasin për luftimin e krimeve ekonomike

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka pritur sot në takim Drejtorin e Administratës Tatimore të Kosovës, Sakip Imeri, përfaqësuesit e GIZ-të dhe ekspertët nga ...

Rastet e dhunës në familje në rritje, zyrtarët e institucioneve lavdërohen për ligje të mira

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi në hapjen e fushatës “Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit”, u ka bërë thirrje viktimave të krimit që të ...

Aleksandër Lumezi: Kryetarja e Gjykatës nuk është në listën e veteranëve mashtrues

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi ka folur për KALLXO.com rreth lajmit se edhe kryetarja e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Afërdita Bytyqi, është në listë...

Holanda do të vazhdojë përkrahjen për sistemin prokurorial të Kosovës

Holanda do të vazhdojë të ndihmojë sistemin prokurorial të Kosovës si pjesë e mbështetjes për fuqizimin e sundimit të ligjit dhe si pjesë e procesit të integrimit ...

Në protestën e shoqërisë civile kërkohen zgjedhje të reja

Qytetarët e mbledhur në protestën e thirrur nga organizatat e shoqërisë civile po kërkojnë zgjedhje të reja në Kosovë.

Protesta për dorëheqje dhe zgjedhje të reja në Kosovë

Që nga fillimi, kërkesat kryesore të pjesëtarëve të grupit joformal ‘Protestoj’, ishin shkarkimi i Kryeprokurorit Lumezi, veting-u për sistemin gjyqësor dhe pastrimi i listave prej ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!