Postet nga: Aleksandër Lumezi

Kryeprokurori Lumezi plotësimin e kritereve në fushën e sundimit të ligjit ia atribuon punës së prokurorëve

“Komisioni Evropian, në raportin e vet ka konstatuar se Kosova i ka plotësuar kriteret në fushën e sundimit të ligjit, e në këtë drejtim rol thelbësor ...

Krerët e sistemit prokurorial kërkojnë angazhim konkret për forcimin e sundimit të ligjit

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni, kanë vizituar gjatë ditës së sotme Prokurorinë Themelore në Prizren dhe Prokurorinë ...

Lumezi: Është realitet që në Kosovë ka më shumë korrupsion sesa po hetohet

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksander Lumezi, në mbledhjen e 164-të të Këshillit Prokurorial pas shpalosjes së raportit nga ana e komisionit për zbatimin e planit strategjik të luftës ...

Lumezi: Për rastin e gylenistëve u njoftova nga Ambasada amerikane

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka thënë  se Prokuroria e Shtetit është duke e hetuar rastin e dëbimit të 6 shtetasve turq drejt Turqisë në atë që njihet ...

Lumezi për çështjen e punësimeve: Prokuroria po mbledh informata

Prokuroria e shtetit është në fazën e grumbullimit të informacioneve për rastet e raportuara në media si punësime familjare të politikanëve në Telekomin e Kosovës ...

Kryeprokurori Lumezi takoi ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Hubert Lebet

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka pritur sot në takim Ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Jean Hubert Lebet dhe Drejtorin e Zyrës Zvicerane për Koordinim dhe ...

Lumezi: Kosova e vendosur të bashkëpunojë me gjithë rajonin për luftimin e kriminalitetit

Në konferencën për Bashkëpunim Ndërkufitar kundër Krimit, në Mal të Zi, kryeprokurori i shtetit Aleksandër Lumezi ka deklaruar se Kosova është e vendosur që ...

Krerët e institucioneve të drejtësisë mblidhen për rastin e 16 vjeçares në Drenas

Rasti i 16 vjeçares në Drenas ishte temë diskutimi gjatë takimit të sotëm të ministrit të Drejtësisë, Abelard Tahiri, ministrit të Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa,  Kryeprokurorit ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!