Postet nga: Albulena Haxhiu

Debati në Kuvend Politizon Sulmin e Mbrëmshëm

Deputetët dhe grupet parlamentare në Kuvendin e Kosovës kanë debatuar gjatë rreth përmbajtjes së një deklarate me të cilën do të dënohej sulmi i mbrë...

Konjufca: Shtyllat e Krimit Janë Thaçi e Veseli

Lëvizja Vetëvendosje ka organizuar sot një konferencë pas publikimit në media të audio-incizimeve nga bisedat e zhvilluara mes zyrtarëve të PDK-së në vitin 2011.

VV Kërkon Shpjegime për Deportimin e Aktivistëve të Saj

Lëvizja Vetëvendosje kërkon nga autoritetet shtetërore të Kosovës shpjegime rreth deportimit të aktivistëve të saj që vijnë nga Shqipëria.

Haxhiu: Kandidatët për KGjK Pa Njohuri Bazike

Komisioni për Legjislacion i ka intervistuar sot kandidatët serbë për anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Nenad Laziqin dhe Bogolub Staletoviqin.

Komisioni Miraton Projektligjet për EULEX-in

Komisioni për Legjislacion, Mandate e Imunitete ka miratuar Projektligjin që ka të bëjë me ratifikimin e marrëveshjes ndërkombëtare në mes të Republikës së Kosovë...

KDI: Liderët e Luftojnë Korrupsionin me Fjalë

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) dhe Transparency International Kosova (TI) në një punim rreth korrupsionit të publikuar sot konstatuan se niveli i korrupsionit është i lartë, ai nuk po ...

Sekuestrimi i Pasurisë-Mungojnë Veprimet Konkrete

Organizata për Demokraci, Antikorrupsion dhe Dinjitet “Çohu!” paraqiti sot studimin në lidhjje me pasurinë e paligjshme të sekuestruar në Kosovë.

Albulena Haxhiu Kërkon 1.5 Milion Euro Kompensim nga Portalet

Deputetja Albulena Haxhiu po pretendon se portalet “IndeksOnline” dhe “Gazeta Express” i kanë shkaktuar dëm jomaterial në vlerë 1.5 milion euro gjatë publikimit të artikujve për rëntgenin e ...