Postet nga: Agjencia kundër korrupcionit

Albin Kurti pa pronë, pa borxhe, me kursime të gruas

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, në deklarimin e tij të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), nuk ka deklaruar se posedon pasuri të luajtshme dhe të ...

Anti- Korrupsioni Përgatit Fshehjen e Parave të Gatshme të Zyrtarëve Publikë me Ligj

Shefi i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Shaip Havolli, ka paralajmëruar ndryshimin e Ligjit për Deklarimin e Pasurisë me të cilin, sipas tij, zyrtarëve që e kanë pë...

Deklarimi i Mangët i Pasurisë Rrezikon të Bëhet Fenomen

Shumë zyrtarë të lartë e kanë lënë të zbrazët formularin e deklarimit të pasurisë te vlera e pasurisë së luajtshme dhe e paluajtshme. Mosplotësimi vlerës së ...

Dyshime për Mos-Deklarim të Pasurisë nga Kryeshefi i Postës

Sejdi Hoxha dyshohet se nuk i ka deklaruar rreth 3,420 euro në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit. Këto mjete atij i kanë takuar bazuar në një vendim ...

Petrit Selimi Lirohet nga Detyra e Zëvendësministrit

Kryeministri Isa Mustafa ka marrë vendim për lirimin nga detyra të zëvendësministrit të Punëve të Jashtme, Petrit Selimi.

Komuna e Gjakovës Pezullon 4 Zyrtarë të Saj

Komuna e Gjakovës ka pezulluar katër zyrtarë të saj, për të cilët Agjencia Kundër Korrupsion kishte kërkuar inicimin e masave disiplinore pas dyshimeve se ...

Albin Kurti, Pa Shtëpi e Pa Veturë

Në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK), ish-lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka deklaruar se nuk ka pasuri të luajtshme por as të paluajtshme.