array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(41) "https://kallxo.com/komuna/analize-komuna/"
 }
}

Avokati i Popullit kundërshton rregulloren e gradimit të Ministrisë së Kulturës

Në prag të zgjedhjeve të përgjithshme të viti 2019, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporti kishte miratuar rregulloren nr. 04/2019, për “Themelimin dhe funksionimin e Ansamblit Rezident të Teatrit ...

Pak interesim nga bizneset për sponsorizim të aktiviteteve kulturore

Fare pak interesim është treguar nga bizneset për të sponsorizuar aktivitetet kulturore. Në dy vitet e fundit, 2019 dhe 2020, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka lëshuar vetë...

Kosova dhe diplomacia e saj në 13 vjet shtet

‘Lindja’ e një shteti të ri, 13 vjet më parë, Kosovës, pasoi me njohjen ndërkombëtare.

Filmat kosovarë, korrin suksese jashtë, por nuk shfaqen brenda vendit

Ka dy javë që filmi artistik nga Kosova, “Zgjoi” me regji të Blerta Bashollit mori tri çmimet kryesore në “Sundance Film Festival” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Lobimi digjital, qasja e re “diplomatike” për njohjen e shtetësisë së Kosovës nëpër botë

Deri tash rreth 24 mijë e 896 përdorues të internetit kanë nënshkruar peticionin “Add Kosovo as a country in Netflix” si formë për të njohur sovranitetin e Kosovës ...

Qindra mijëra euro ndahen për revitalizimin e qendrës historike të Janjevës

Janë 250 mijë euro të planifikuara të investohen në restaurimin e qendrës historike të qytezës së Janjevës.