Postet nga: Ekstremizmi i dhunshëm

Alarmi nga Hani i Elezit, komuna pa fonde për trajtimin e ekstremizmit

Komuna e Hanit të Elezit po e ka problem të sigurojë staf të trajnuar për trajtimin dhe parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm.

Publikohet raporti për kërcënimet e reja të ekstremizmit të dhunshëm në Kosovë

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS), bën sot publikimin e Edicionit Special të Barometrit Kosovar për Studime të Sigurisë “Perceptimet e qytetarëve për kë...

Ballkani, rrugë transiti e ekstremizmit të dhunshëm

Sekretari gjeneral i Këshillit për Bashkëpunim Rajonal, Goran Svillanoviq tha se Maqedonia dhe Ballkani Perëndimor nuk janë bartës të destabilitetit drejt Europës, por ky ...

QKSS lanson doracakun për gazetarë, si të raportohet për ekstremizmin

Organizatat terroriste në mënyrë të suksesshme kanë përdorur mediet në gjithë botën për të shpërndarë informacione dhe për të bërë thirrje për ...

QKSS Lanson doracakun për gazetarë 'Ekstremizmi i dhunshëm dhe mediat'

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) organizon konferencën përmbyllëse të projektit: “Luftimi i Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Terrorizmit nëpërmjet komunikimit”, i cili ...

75 për qind e qytetarëve e shohin ekstremizmin e dhunshëm si kërcënim për sigurinë e Kosovës

Rreth 75 për qind e të anketuarve besojnë se ekstremizmi i dhunshëm paraqet kërcënim për sigurinë kombëtare të Kosovës.

Myslimanët në Ballkan Kundërsulmojnë Radikalizmin Fetar

“Dija shumë pak për fenë,” tha për BIRN 31 vjeçari mysliman nga Sarajeva, duke kujtuar prezantimin e tij me islamin radikal.

Gjilan, 8 Raste të Individëve të Radikalizuar

Kreu i Mekanizmit Referues, Fadil Kajtazi, i cili merret me parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit, ka thënë për KALLXO.com se deri më tani në ...