Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Uran Ismaili shpalos programin në një video 1 minutëshe (VIDEO)

 

Në një video interesante dhe dinamike, kandidati për Kryetar të Prishtinës Uran Ismaili ka vënë bast me ekipin e tij se mund ti shpalos të gjitha projektet që do ti realizoj në Prishtinë brenda një minuti.

Në këtë formë, Ismaili ka përmendur disa nga projektet e tij kryesore të cilat do ti realizoj gjatë mandatit.

Parkun Qëndror të qytetit me 8 hektarë në qendër, 3 parqe të reja publike, vendparkime për çdo familje, 100 kilometra shteg për biçikleta, transport publik falas për të gjithë, 5 parkingje të reja në hyrje të qytetit, kopshtar për çdo lagje e shumë projekte të tjera të tjera i ka listuar në këtë video.

Për të parë të githa premtimet e Uran Ismailit brenda kësaj video, klikoni më poshtë: