Postet nga: Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë

Policia e Kosovës merr donacion 8 mijë maska

Policia e Kosovës gjatë ditës së sotme ka pranuar një donacion me 8 mijë maska nga zyra e Bashkimit Europian në Kosovë.

BIRN Kosova trajnon gazetarë në fushën e energjisë dhe ambientit

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN) në bashkëpunim me TV Mreza, të shtunën ka mbajtur një trajnim për gazetarë vendorë, për raportimin mbi efiçiencën ...

Apostolova thirrje partive politike 'Ndalojeni ndërtimin e termocentralit të ri'

Ndërtimi i termocentralit të ri po konsiderohet shumë i dëmshëm për ambientin e Kosovës. Për këtë shefja e zyrës së Bashkimit Evropian ...

Shoqëria Civile dhe BE Kundër Projektligjit për Shpifjen dhe Fyerjen

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, Grupi për Studime Juridike dhe Politike, organizata “Çohu", Instituti Demokratik i Kosovës dhe Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovë...

88 Gra Përfituan nga Projekti ‘POWER’

88 është numri i grave që kanë përfituar nga projekti “POWER” deri në fund të muajit tetor.

BE Kërkon Depolitizim të Ndërmarrjeve dhe Institucioneve Publike

Bashkimi Evropian ka kërkuar nga institucionet e Kosovës hapa në depolitizimin e institucioneve të pavarura dhe ndërmarrjeve publike.

Vonohet Përfundimi i Punimeve në Sheshin e Mitrovicës

Sipas zëdhënësit të Komunës së Mitrovicës Hysni Syla, sheshi me gjithë vonesat e tij pritet të përfundojë në qershor të vitit 2016.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!