Postet nga: Donacioni

Gjakovë, KFOR-i dhuron dy karrige stomatologjike

Komuna e Gjakovës njofton se KFOR-i italian ka dhuruar dy karrige stomatologjike.

Policia e Kosovës pranon donacion pajisje forenzike

Policia e Kosovës ka pranuar sot një donacion – pajisje forenzike.

MKRS dërgon libra në Forcën e Sigurisë së Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka dërguar një donacion prej 135 tituj librash në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Një delegacion i lartë japonez vjen për vizitë në Kosovë më 18 shkurt

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka njoftuar se ambasadori japonez në Kosovë, Kiyoshi Koinuma ka deklaruar se një delegacion i lartë japonez do të vijë për vizitë në ...

Forenzika pranon pajisje si donacion për kontrollin e armëve të vogla

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në bashkëpunim me Ambasadën e Gjermanisë në Kosovë, i ka dorëzuar Policisë së Kosovës dhe Agjencisë së ...

 30 Kompjuterë Donacion për Shkollat e Klinës

Shkollat e Klinës kanë përfituar nga një donacion i bashkëatdhetarit, Besnik AdemiBesnik Ademi, nga fshati Poterq i Lartë të kësaj Komune, me punë të përkohshme ...

Japonia i Dhuron Mitrovicës një Autoambulancë dhe Pajisje Mjekësore

Nga shtatë projektet që do të mbështeten dhe financohen nga Ambasada japoneze, në vlerë 470 mijë euro, do të përfitojë edhe Komuna e Mitrovicës.

IPKO Ndihmon me 10 Mijë Euro Mjekësinë Familjare në Gjakovë

Kompania e telekomunikacionit IPKO, ka dhuruar një donacion për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjakovë në vlerë prej 10 mijë eurove.