Postet nga: zyhdi haziri

Gjykimi ndaj Selatin Beqirit i akuzuar per keqperdorim te detyres

Mungojnë pesë dëshmitarë, shtyhet seanca ndaj shefit të urbanizmit në Novobërdë

Selatin Beqiri, shef i urbanizmit në Komunën e Novobërdës, ka dalur para gjykatësit për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë për ...

Gjykimi i të akuzuarve për vrasje të rënd në Gjilan.

Dëshmitari rrëfen në gjykimin e të akuzuarve për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Gjykata e Gjilanit e gjobit sërish punëtorin e Gjykatës së Prishtinës për ryshfet

Baki Rrahmani, punëtor i Gjykatës së Prishtinës, është shpallur fajtor për të dytën herë nga Gjykata e Gjilanit për mashtrim.

Nis nga fillimi gjykimi i zyrtarëve të Novobërdës të akuzuar për keqpërdorim të detyrës

Goran Maksimoviq, Drejtor i Urbanizmit në Novobërdë dhe Selatin Beqiri, zyrtar i kësaj Drejtorie, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t’u ballafaquar me ...

Gjilan, për të tretën herë dështon gjykimi për keqpërdorim detyre

Seanca gjyqësore ndaj Kadri Ismajlit, i cili nga Prokuroria  akuzohet se keqpërdori detyrën zyrtare si Shef i Ekonomisë së Pyjeve në Viti, ka dështuar të mbahet ...

Nuhi Mavrovqani e pranon pjesërisht fajësinë për vrasjen e gruas në Kamenicë, por gjykata e refuzon

Nuhi Mavrovqani, i akuzuar se e ka vrarë gruan e tije në Kamenicë, sot ka dala para gjykatësit në Gjilan për t’u përballur me aktakuzën ...

Gjilan, sot nis gjykimi i të akuzuarit për vrasjen e gruas në Kamenicë

Nuhi Mavrovqani nga Kamenica sot pritet të paraqitet në Gjykatën e Gjilanit për t’u përballur me akuzën e Prokurorisë e cila atë e ngarkon me ...

Sërish dalin para gjykatësit të akuzuarit për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...