Postet nga: Islam Thaqi

Kllokot, dështon seanca ndaj zyrtarit komunal që akuzohet se vodhi 10 litra naftë të paguara nga komuna

Vlasta Bogdanoviq, asistent i kryesuesit të Kuvendit Komunal të Kllokotit, është dashur të dalë sot para Gjykatës së Gjilan si i akuzuar se vodhi naftë të paguar nga buxheti ...

Gjykimi ndaj Krist Gjokes ish komandantit të Stacionit Policor në Gjakovë

Tre dëshmitarë në gjykimin ndaj ish Komandantit të Stacionit Policor në Gjakovë

Tre dëshmitarë dëgjohen në gjykimin ndaj ish Komandantit të akuzuar të Stacionit Policor në Gjakovë

Ish-Komandanti i akuzuar i Policisë së Gjakovës ballafaqohet me rrëfimet e dëshmitarëve në Gjykatë

 

Gjyqtari kalon në Gjykatën e Apelit, nuk mbahet seanca ndaj zyrtarit të Novobërdës

Selatin Beqiri, shef i urbanizmit në Komunën e Novobërdës, është dashur të dalë para gjykatësit për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë ...

Gjykata në Gjilan dënon ish-kryetarin e Kllokotit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, është gjetur fajtor dhe është dënuar nga Gjykata në akuzën e cila atë e ngarkonte me veprë...

Gjykimi ndaj ish Kryetarit të Komunes se Kllokotit

Rigjykimi i ish-kryetarit të akuzuar të Kllokotit drejt fundit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq, janë ulur në bankën e të akuzuarve pë...

Gjykimi për grabitje në Gjykaten e Gjilanit

Mungon avokati, dështon gjykimi i grupit të dyshuar për grabitje të 65 mijë eurove

Ferdi Sali, Liridon Musliu, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje, por seanca ...

Tenderi për inventar e ul sërish në bankën e të akuzuarit ish-kryetarin e Komunës së Kllokotit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq janë ulur në bankën e të akuzuarve pë...