Postet nga: arben kadriu

Iniciohet procedurë disiplinore ndaj prokurorit Agron Uka

Kryeprokurori i Prokurorisë së Gjilanit, Arben Kadriu ka ushtruar në Këshillin Prokurorial të Kosovës kërkesën për inicimin e procedurës disiplinore ndaj prokurorit Agron Uka, ...

Arrestohen dy policë, dyshohet se rrëmbyen dy persona

Pesë persona ndër ta edhe dy zyrtarë policorë janë arrestuar nën dyshimin për rrëmbim.

Prokuroria: Polici e qëlloi veten në derën e stacionit të Policisë

Një ngjarje e rëndë është raportuar në orët e mbrëmjes së sotme. Një polic dyshohet se ka kryer vetëvrasje me armë zyrtare.

Gjyqtari kalon në Gjykatën e Apelit, nuk mbahet seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Gjykata në Gjilan dënon ish-kryetarin e Kllokotit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, është gjetur fajtor dhe është dënuar nga Gjykata në akuzën e cila atë e ngarkonte me veprë...

Gjykimi ndaj ish Kryetarit të Komunes se Kllokotit

Rigjykimi i ish-kryetarit të akuzuar të Kllokotit drejt fundit

Sasha Mirkoviq, ish-kryetar i Komunës së Kllokotit, tani nënkryetar, dhe Elbasan Alidema, Beqir Selimi, Nebahate Pira dhe Strahinja Steviq, janë ulur në bankën e të akuzuarve pë...

Shpallja e vendimit ndaj Shukri Aliut ne Gjykaten e Gjilanit

Ish- Komandanti i Policisë në Novobërdë sërish dënohet nga Gjykata

Shukri Aliu, ish- Komandant i Stacionit Policor në Novobërdë sërish është gjetur fajtor dhe është dënuar nën akuzat e Prokurorisë për marrje ryshfeti dhe mos ...

Njëri i akuzuar në spital, zvarritet gjykimi ndaj të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...