Postet nga: Zheger

Dikur qendër kulture, Shtëpia e Kulturës në Zhegër sot në gjendje të mjerueshme

Dikur Shtëpia e Kulturës "Idriz Seferi" në fshatin Zhegër të Gjilanit njihej si vend i aktiviteteve kulturore dhe sportive, artit, ansambleve, shfaqjeve teatrale dhe  i organizatave joqeveritare.

Gjendje e rëndë e shtëpisë së kulturës në Zhegër të Gjilanit (FOTO)

Shtëpia e Kulturës “Idriz Seferi” në Zhegër është në gjendje të mjerueshme infrastrukturore. Objektit i janë thyer dyer, dritare si dhe është mbushur me mbeturina përreth.

Shtëpia e kulturës në Zhegër në gjendje të mjerueshme

Në Zhegër të Gjilanit, shtëpia e kulturës është gjendje të mjerueshme. Opozita kërkon nga qeverisja komunale që të ndërmarrë masa për ta rinovuar kë...

'Hidromorava' njofton për ndërprerje të ujit në një fshat të Gjilanit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Hidromorava", ka njoftuar konsumatorët e fshatit Zhegër se për shkak të një defekti elektrik, që është shkaktuar të premten tek burimet ...

Gjilan, nënë e bir vdesin nga COVID-19

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lufti Haziri, ka njoftuar se të hënën nga COVID-19 kanë vdekur nënë e bir nga Zhegra.

Komuna e Gjilanit me vonesa në vlerësimin e procedurave të prokurimit

Komuna e Gjilanit nuk ka arritur të vlerësoj brenda afatit prej 30 ditësh ofertat për projektin “Renovimi dhe  funksionalizmi i objekteve shkollore në kopshtet për fëmijë” ...

Qyteti pa ujë e në hall me mbulimin e lumit

Fuqia e pushtetit në komunë e ka bindur Lutfi Hazirin se arrin të ndalë edhe stuhitë natyrore. Kjo të paktën ishte reflektuar në një komunikatë të komunës ku ...

I infektuari nga Zhegra e Gjilanit është shëruar plotësisht

Komuna e Gjilanit ka njoftuar se i infektuari nga fshati Zhegër është shëruar plotësisht.