Postet nga: bërllok

Dikur qendër kulture, Shtëpia e Kulturës në Zhegër sot në gjendje të mjerueshme

Dikur Shtëpia e Kulturës "Idriz Seferi" në fshatin Zhegër të Gjilanit njihej si vend i aktiviteteve kulturore dhe sportive, artit, ansambleve, shfaqjeve teatrale dhe  i organizatave joqeveritare.

OKB: Ndotja me plastikë mund të zvogëlohet për 80% me riciklim dhe ripërdorim

Ndotja me plastikë mund të zvogëlohet për 80 për qind, deri më 2040, nëse shtetet dhe kompanitë hartojnë politika dhe bëjnë ndryshime në tregje, ka thënë ...

Një rrugë e Brezovicës me bërllok më 1 maj – FOTO

Qytetari Egzon Gashi ka publikuar pamje të një rruge në Brezovicë e mbushur me bërllok, të hënën më 1 maj.

Çdo ditë në Kosovë, qytetarët ‘prodhojnë’ mbi 1 mijë ton bërllok

Afër gjysmë milioni ton, është sasia e bërllokut që qytetarët e vendit ‘prodhuan’ në vitin 2020. sasi pothuajse e njëjtë me atë të vitit 2019, e që i ...

VIDEO - Bërlloku mbulon trotuarin në Ferizaj, vështirëson qarkullimin e qytetarëve

Në rrugën "Kuvendi i Arbërit" në Ferizaj bërlloku ka mbuluar hapësirat publike duke vështirësuar qarkullimin e lirë të qytetarëve në trotuar.

Bora mbulon deponitë e mbeturinave në Brezovicë

Bora ka filluar të mbuloj grumbullin e mbeturinave në hyrje të qendrës së skijimit në Brezovicë.

Pamje - Lumi në qendër të Shtimes i mbushur përplotë me bërllok

Reshjet e shiut  në ditët e fundit përpos që kanë shkaktuar dëme materiale, kanë nxjerrë në pah edhe bërllokun e deponuar në lumenjtë dhe liqejtë e ...

Pas raportimit të KALLXO.com, pastrohet deponia e bërllokut në Prizren

Ende pa u bërë 24 orë nga raportimi i KALLXO.com mbi mbeturinat e shumta në lagjen “Bajram Curri” në Prizren, ato janë larguar.