Postet nga: Hidromorava

'Hidromorava' apel për banorët e Koretinit: Mos e përdorni ujin për pije se ka shumë amoniak

KRU "Hidromorava" ka njoftuar se banorët e Koretinit nuk duhet ta përdorin ujin për pije për shkak të vlerave të larta të amoniakut.

“Hidromorava" apel banorëve të Novobërdës: Mos e përdorni për pije ujin e ujësjellësit!

Kompania Regjionale e Ujësjellësit “Hidromorava" ka njoftuar se uji i pijshëm në Novobërdë është turbulluar dhe nuk mund të përdoret për pije.

'Hidromorava' njofton për ndërprerje të ujit në një fshat të Gjilanit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Hidromorava", ka njoftuar konsumatorët e fshatit Zhegër se për shkak të një defekti elektrik, që është shkaktuar të premten tek burimet ...

Emërohen anëtarët e bordit të KRU 'Hidromorava' në Gjilan

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim per emërimin e Bordit të Drejtorëve të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Hidromorava” në Gjilan.

KRU ‘Hidromorava’ ka një njoftim më rëndësi për banorët e Novobërdës

KRU “Hidromorava” njofton banorët e qytetit të Novobërdës dhe fshatrave, Bostan, Tullar, Makresh që të mos e përdorin për pije ujin që ofrohet nga ujë...

Gjilan, vazhdon kriza me mungesën e ujit

Kompania Rajonale e Ujësjellsit ‘Hidromorava’ ka bërë apel tek qytetarët në regjonin e Anamoravës, për kursimin e ujit, për shkak të mungesës së ...

Lutfi Haziri: Keqpërdorimi i ujit të pijshëm do të gjobitet deri 300 euro

Inspektorati i Komunës së Gjilanit, në bashkëpunim me KRU Hidromorava dhe në asistim të policisë së shtetit, po vazhdojnë inspektimet në terren, në qytet dhe në fshatra, pë...