Postet nga: votat me postë

Komplikohet rinumërimi, arrijnë edhe 392 pako me fletëvotime

Tani kur rinumërimi i mbi 1400 vendvotimeve ishte në fazën përfundimtare dhe pritej të kryhej në këtë fundjavë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bëri të ditur se ...

LVV ankohet në PZAP për mos numërimin e votave nga diaspora që arritën me vonesë

Lëvizja Vetëvendosje iu është drejtuar me ankesë Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për mosnumërimin e një pjese të dërgesave postare me fletëvotime ...

Prokuroria thotë se i ka dërguar jashtë Kosovës mostrat e zarfeve nga Serbia

Prokuroria e Kosovës po i vazhdon hetimet në lidhje me zarfet me vota të ardhura nga Serbia, pas raportimeve që më shumë se 20 zyrtarë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ...

Nesër nis numërimi i votave të dërguara me postë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se nesër nga ora 10:00 do të fillojë numërimi i votave të dërguara përmes postës.

Nis verifikimi i votave të ardhura nga Serbia

Në Qendrën e verifikimit të votave ka filluar procesi i verifikimit të votave të ardhura nga Serbia me postë për zgjedhjet e 6 tetorit.

Zhbllokohet verifikimi i votave

Në qendrën e verifikimit të votave që kanë arritur me postë është zhbllokuar procesi i verifikimit, i cili ishte ndërprerë.

Diferenca Momentale e Votave në Mes Abrashit e Ahmetit 338 Vota

Pas numërimit të kutisë së parë me vota me kusht diferenca në mes Shpend Ahmetit dhe Arban Abrashit është rritur.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!