Postet nga: votat e diaspores

Fillon numërimi i votave të diasporës

Komisioni Qendror i Zgjedhje ka përfunduar procesin e vlerësimit të fletëvotimeve të votave të diasporës.

Elezi: KQZ-ja së pari do t’i verifikojë e më pas t’i numërojë votat e diasporës

Pasi që Gjykata Supreme vendosi që të rinumërohen të gjitha votat e ardhura nga diaspora, zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valmir Elezi ka treguar ...

KQZ i bindet vendimit të Supremes për votat e Diasporës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën është diskutuar për vendimin e djeshëm të Gjykatës Supreme e cila ka ...

Detajet e vendimit të Supremes që anuloi vendimin e PZAP-së ndaj votave të Diasporës

Një kolegj i Gjykatës Supreme i përbërë nga gjyqtarët Nebojasha Boriçiq, kryetar, Shukri Sylejmani dhe Agim Maliqi, anëtar ka vendosur pro ankesës së ...

VV i gëzohet vendimit të Supremes për votat e Diasporës

Gjykata Supreme e Kosovës ka vendosur pro ankesës së Lëvizjes Vetëvendosje ndaj vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa rreth numërimit të votave ...

Supremja kërkon të numërohen votat e Diasporës

Gjykata Supreme e Kosovës ka vendosur pro ankesës së Lëvizjes Vetëvendosje ndaj vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa rreth numërimit të votave ...

Standardi i dyfishtë i KQZ-së për pranimin e votave me vonesë

Mbi 4 mijë zarfe me vota të ardhura me postë për zgjedhjet e 6 tetorit nuk janë procesuar për numërim për shkak se kanë arritur pas afatit ligjor, ...

PZAP ende pa vendim lidhur me votat e mbetura të diasporës

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, është duke e shqyrtuar ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje të bërë dje në këtë panel për mos numë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!