Postet nga: vendimi i qeverisë

VIDEO - Çka do të sjellë vendimi i qeverisë për t’i shpallur terroriste ‘Brigadën e Veriut’ dhe ‘Mbrojtjen Civile’?

Gazetari Branislav Kërstiq që punon kryesisht në pjesën veriore të Kosovës në një intervistë dhënë për KALLXO.com ka komentuar vendimet e sotme të Qeverisë ...

Arsyetimi i Gjykatës së Prishtinës për pezullimin e vendimit për uljen e pagave të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Në vendimin me të cilin Gjykata e Prishtinës pezulloi vendimin e Qeverisë së Kosovës për uljen e pagave ndaj prokurorëve dhe gjyqtarëve, gjykata u thirr ...

KPK e vlerëson kundërkushtetues dhe kundërligjor vendimin e Qeverisë për t'ua ulur pagat prokurorëve

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), i udhëhequr nga kryesuesi Jetish Maloku, ka mbajtur takim të jashtëzakonshëm ku është diskutuar vetëm një pikë e rendit ...

Njohësit e sigurisë e shohin problematike konvertimin e targave ilegale në RKS

Policia e Kosovës nga sot kanë filluar që të shqiptojnë fletë-qortime për qytetarët në veri të Kosovës të cilët posedojnë vetura të regjistruara me ...

Pensionistët do t'i marrin nga 100 shtesë në fund të tetorit

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve për ndarjen e mjeteve financiare për pensionistët.

Shqipëria urdhëron mbylljen e kolegjit turk "Mehmet Akif"

Qeveria e Shqipërisë ka marrë vendim për mbylljen e kolegjit privat turk, “Mehmet Akif”, i cili operonte në Tiranë që 26 vjet.

AAK propozon që paga minimale të jetë 370 euro

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe ish-kryeministrit, Ramush Haradinaj ka thënë se propozimi i partisë së tij është që paga minimale duhet të ...

Prej sot për të hyrë në Kosovë kërkohet certifikata e vaksinimit me dy doza            

Duke filluar nga sot, të gjithë personat që hyjnë në Kosovë duhet të posedojnë certifikatën e vaksinimit për vaksinim të plotë (me dy doza) kundër COVID-19.