Postet nga: 100 euro

Mbështetja me 100 euro, ekzekutohen pagesat për mbi 50 mijë studentë

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se sot janë ekzekutuar pagesat prej 100 euro, si mbështetje nga Qeveria  e Kosovës për studentët.

Paratë 100 dhe 2 euroshe më të falsifikuarat në Kosovë, eksperti tregon si t’i vëreni ato

Numri rasteve të parave të falsifikuara të cilat qarkullojnë në tregun e Kosovës po shënon rritje dhe në këtë drejtim prijnë kartëmonedhat në vlerë 100 euro dhe ...

Pensionistët do t'i marrin nga 100 shtesë në fund të tetorit

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve për ndarjen e mjeteve financiare për pensionistët.

Kryetari i Shoqatës së Pensionistëve: 10 herë kam kërkuar takim me ministrin Murati, s’kam marrë përgjigje

Kryetari i Shoqatës së Pensionistëve të Kosovës, Nijazi Gashi, ka kritikuar Ministrinë e Financave, duke thënë që nuk e kanë pranuar në takim.

Pozhari kritikon Qeverinë: Që një vit e gjysmë nuk bëri asgjë për pensionistët

Aktualisht, çdo pensionist në Kosovë obligohet që të lajmërohet çdo gjashtë muaj për të dëshmuar se është gjallë.

AAK: Paqja sociale nuk blihet me 50 e as me 100 euro

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka reaguar pas prezantimit të pakos së re për përballimin e inflacionit nga ana e Qeverisë së Kosovës.

Qeveria ndan nga 100 euro për pensionistët dhe dyfishon shumën e asistencës sociale për një muaj

Qeveria e vendit ka përgatitur një pako të re për ta përballuar më lhetë inflacionin.

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura kërkon nga 100 euro për punëtorët e sektorit publik deri në miratimin e Ligjit të pagave

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, është takuar me kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura, Atdhe Hykolli, për të biseduar për gjendjen ekonomike e ...