Postet nga: Valbona selimaj

Gjykata e Prishtinës e humb kompetencën për të gjykuar padinë e ish-shefit të AKI-së

Gjykata e Apelit ka marrë aktvendim përmes të cilit gjykimin e padisë së ushtruar nga ish-shefi i AKI-së, Agron Selimaj, kundër portaleve “Insajderi” dhe “Telegrafi” ia ka caktuar ...

Kontesti në mes të ish-shefit të AKI-së dhe mediave, kërkohet që çështja të mos trajtohet nga Gjykata e Prishtinës

Seanca gjyqësore e mbajtur për shqyrtimin e kontestit në mes të ish-shefit të AKI-së, Agron Selimaj dhe portaleve ‘Telegrafi’-i dhe ‘Insajderi’ është ndrëprerë.

I akuzuari Caslav Joliq, seancë gjyqësore 01.11.2023 Foto: Kallxo.com

Gjykimi i Çaslav Joliqit për krime lufte në Istog, dëshmitari rrëfen për maltretimet e bashkëvendasit të tij nga i akuzuari

Në gjykimin e Çaslav Joliqit, i akuzuar për krime lufte në zonën e Istogut gjatë viteve 1998 dhe 1999, sot është dëgjuar dëshmia e Gjergj Palokajt.

Ndalohet publikimi i dëshmive të dëshmitarëve në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Gjykata ka ndaluar publikimin e dëshmive të dëshmitarëve për rastin e Oliver Ivanoviq. Kryetari i trupit gjykues, gjyqtari Valon Kurtaj këtë e ka arsyetuar dukë ...

Jepet fjala hyrëse në gjykimin e të akuzuarve për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur sot seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve në lidhje me vrasjen e politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq.

I akuzuari Avni Llumnica arrestohet në Shqipëri, dështon seanca në rastin e plagosjes së Azem Vllasit

Ka dështuar seanca në rastin e njohur si “Syri i popullit”, arsyeja e shtyrjes së kësaj seance ishte mungesa e të akuzuarit Avni Llumnica.

Dështon sërish seanca ndaj të akuzuarve për 113 kg heroinë

Në Gjykatën e Prishtinës, ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj 4 personave të akuzuar për transportin dhe shitjen e 113 kilogramëve heroinë.

Rasti 'Syri i Popullit', dëshmitari rrëfen momentin kur një person ia kishte kërkuar babait të tij numrin e Azem Vllasit