Postet nga: Agron Selimaj

Dështon dhënia e dy dëshmive në gjykmin për keqpërdorimin milionësh në Aeroportin e Prishtinës dhe AShNA

Gjykimi ndaj Bahri Nuredinit dhe Driton Mehajt, të akuzuar nga Prokuroria Speciale se kanë keqpërdorur pozitat zyrtare në Aeroportin e Prishtinës e më pastaj në Agjencinë e Shë...

Vendimi që priti 1063 ditë për t’u vendosur nga Gjykata e Apelit

Vendosja për caktimin e masës së sigurisë në rastet e shpifjes është njëra nga vendimet e rëndësishme në trajtimin e këtyre rasteve. Por një ...

Gjykata e Prishtinës e humb kompetencën për të gjykuar padinë e ish-shefit të AKI-së

Gjykata e Apelit ka marrë aktvendim përmes të cilit gjykimin e padisë së ushtruar nga ish-shefi i AKI-së, Agron Selimaj, kundër portaleve “Insajderi” dhe “Telegrafi” ia ka caktuar ...

Kontesti në mes të ish-shefit të AKI-së dhe mediave, kërkohet që çështja të mos trajtohet nga Gjykata e Prishtinës

Seanca gjyqësore e mbajtur për shqyrtimin e kontestit në mes të ish-shefit të AKI-së, Agron Selimaj dhe portaleve ‘Telegrafi’-i dhe ‘Insajderi’ është ndrëprerë.

Gjykata ia ndalon një kompanie në Kosovë të importojë pijet ‘Coca-Cola’, 'Fanta' dhe 'Sprite' pa autorizim

Gjykata e Apelit ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Prishtinës sipas të cilit i ishte ndaluar kompanisë ‘Frutin Company’ të importonte pijet "Coca-Cola", ‘Fanta’ dhe ‘Sprite’, pa ...

Hedhet poshtë kallëzimi penal ndaj ish-shefit të AKI-së

Më shumë se një vit kur ishte parashtruar kallëzim penal ndaj ish-shefit të AKI-së, Agron Selimaj dhe katër personave të tjerë nën pretendimin se kanë kryer disa ...

Ish- Shefi i AKI-së Tani Avokat

Pasi dha dorëheqje nga pozita e numrit një të Agjencisë Kosovare për Inteligjencë, Agron Selimaj ka nisur të punojë si avokat.

Maxhuni: Trenin e Ndalën Krerët Institucionalë

Duke raportuar në Komisionin për Punë të Brendshme rreth situatës së sigurisë në vend, drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës Shpennd Maxhuni tha se ...