Postet nga: Albert Zogaj

Pensionohet gjyqtari i Gjykatës së Gjilanit, Ramiz Azizi

Në mbledhjen e 323-të të KGJK-së është propozuar tek Presidentja Vjosa Osmani për lirim nga detyra për shkak të përfundimit të mandatit, përkatësisht pensionimit, gjyqtari ...

Teuta Ibrahimi rizgjidhet kryetare e Komisionit për Vlerësim të Performancës së Gjyqtarëve

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka zgjedhur gjyqtaren Teuta Ibrahimi në pozitën e kryetares së Komisionit për Vlerësim të Performancës së Gjyqtarëve, më 29.03.2024.

Mbledhja e KGJK-së, raportohet se nuk është përmbushur numri i paraparë për bashkëpunëtorë profesional në gjykata

Në mbledhjen e 323-të të KGJK-së, mbajtur më 29.03.2024, kryetari i komisionit për bashkëpunëtorë profesional, gjyqtari Agron Maxhuni konfirmoi se janë pranuar 22 bashkëpunëtorë profesional për ...

Donacion 6 milionësh për sistemin e drejtësisë dhe burgjeve

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj së bashku me Drejtorin e Shërbimit Korrektues të Kosovës, Ismajl Dibranin, kanë pritur në takim të entjen ...

Puna e Gjykatave prezantohet para Këshillit Gjyqësor

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor është duke u prezantuar puna vjetore dhe efikasiteti i gjykatave për vitin 2023 të të gjitha gjykatave Themelore të vendit, përfshirë edhe ...

Këshilli Gjyqësor mbajti takimin e 318-të, miratoi një numër aktesh

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) ka mbajtur takimin e radhës, të 318-tin, gjatë të cilit ka miratuar një numër aktesh.

Kryetarët e gjykatave diskutojnë për pajisjet e video-incizimit – “Më në fund nuk do ta çojmë ditën duke shkruar procesverbale”

Asambleja e kryetarëve të gjykatave dhe gjyqtarëve mbikëqyrës, mekanizëm ky i krijuar nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës, ka diskutuar sot rreth progresit ...

Kurti takohet me Kryesuesin e KGjK-së, flasin për funksionimin e Gjykatës në Mitrovicë të Veriut

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sot ka pritur në takim Kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogaj.