Postet nga: Ukë Rugova

Sërish zvarritje në gjykimin e Ukë Rugovës për vizat italiane

Pas tri vitesh, Gjykata e Prishtinës do ta rinisë nga fillimi gjykimi për skandalin e vizave italiane ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve.

Dështoi të mbahet seanca në gjykimin ‘Ukë Rugova 1’

 

Rrëfimet e dëshmitarëve se si i morën vizat italiane nga të akuzuarit e grupit të Ukë Rugovës

Gjykimi ndaj Ukë Rugovës, Astrit Haraqisë, Izet Beqirit, Florian Petanit e Qefser Bahollit vazhdoi me dëgjimin e 4 dëshmitarëve.

Dëshmitari pranon që bëri fushatë për LDK-në dhe mori vizë italiane nga Astrit Haraqija

Një dëshmitar që doli sot para gjykatës për dëshmuar në rastin e aferës me viza italiane ka pranuar se e kishte marrë një vizë italiane ...

Dëshmitarja: Pasaporta më humbi në Ambasadë, u gjet te djali i Ibrahim Rugovës

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i Ukë Rugovës dhe 4 të akuzuarve, të akuzuar për mashtrim me viza Schengen.

14 të akuzuarit për viza në grupin e Ukë Rugovës dalin para gjyqit

14 të akuzuar për aferën e vizave dolën sot për herë të parë në gjykatë në përbërje të plotë, pas dy seancave të dështuara.

Rikthimi i Adnan Merovcit dhe Ukë Rugovës në LDK (FOTO)

Pas shumë vitesh mungesë, Adnan Merovci sot për herë të parë ka hyrë në ndërtesën e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK).

VIDEO - Ukë Rugova flet për votën e Teuta Rugovës kundër LDK-së në Kuvend

Ukë Rugova, i biri i kryetarit historik të LDK-së, Ibrahim Rugova, është duke marrë pjesë në Kuvendin e Nëntë Zgjedhor të LDK-së i cili po mbahet sot.