Postet nga: trepçë

Protestojnë para Qeverisë, kërkojnë punë

Dhjetëra qytetarë po protestojnë sot përballë ndërtesës së Qeverisë së Kosovës, duke kërkuar që t’ju sigurohen vende punë në minierën e Trepçë...

Minatorët bojkotojnë punën, nuk i kanë marrë ende rrogat

Afër 350 minatorë të kombinatit Trepça sot kanë refuzuar që të hyjnë në minierë për të punuar.

Gjykimi ndaj të akuzuarve për tentim vjedhjen e kabllove të bakrit në Trepçë

Në gjykatën e Mitrovicës sot ka filluar gjykimi ndaj të akuzuarve Ismet Muliqi, Bajram Fetahu dhe Ukshin Syla të cilët nga prokuroria akuzohen se kishin dëmtuar ...

Greva e minatorëve, flet ministri në detyrë i Ekonomisë

Sot kanë hyrë në një grevë të përgjithshme mbi 700 minatorë nga minierat në Stan Tërg dhe në Artanë.

Mbi 700 minatorë hyjnë në grevë, shkak vonesat e pagave

Mbi 700 minatorë në minierën e Stan Tërgut dhe në Artanë kanë hyrë në grevë të përgjithshme.

Incident mes drejtuesve të lartë të "Trepçës"

Një incident, të cilin Policia po e trajton si “sulm” ka ndodhur të hënën në ndërmarrjen “Trepça”.

Konkursi i kurdisur në Trepçë, Inspektorati urdhëron rishpalljen e tij (DOKUMENT)

Shumë shkelje ligjore ka gjetur shkalla e dytë e Inspektoratit të Punës për konkursin e Ndërmarrjes “Trepça” i cili u hap në shtator të vitit 2019.

Mbi 9 mijë euro shuma e vjedhur në 'Trepçë'

Gjatë festave të fund-vitit, kur të gjithë ishin në pushim, hajnat kishin punë. Ata ia mësynë depove të Ndërmarrjes “Trepça” ku edhe vodhën stoqe në vlerë ...