Postet nga: Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit

400 mijë euro për liqenin akumulues në Komunën e Klinës

Në vitin që vjen, parashihet të ndërtohet liqeni akumulues për ujë të pijshëm në Komunën e Klinës. Në projektin e titulluar “Ndërtimi i Liqenit ...

Ministri Blerim Kuçi pozitiv me COVID-19

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Blerim Kuçi: Për 3 muaj do mund të ndërtohej një spital për COVID-19

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka thënë se Ministria e Shëndetësisë nuk ka mungesë të buxhetit, pasi që sipas tij është shkurtuar buxheti i ...

Kuçi: Nuk kam aplikuar si ministër në asnjë tender të paguar me buxhet të Kosovës

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, është deklaruar lidhur me kontratën që ka nënshkruar kompania në pronësi të tij, "Hidroterm Sh.P.K" për ...

Blerim Kuçi përballë Jeta Xharrës - LIVE

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, është i ftuari i sontëm në emisionin "Jeta në Komunë".

Programi për Rimëkëmbje, 17 milionë euro si pagesa për bizneset

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit sot ka bërë ekzekutimin e pjesës së dytë të mjeteve në mbështetje financiare për bizneset.

Pezullohet nga puna drejtori ekzekutiv i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit

Drejtori Ekzekutiv në Agjencië për Mbrojtjen e Mjedisit, Ilir Morina, është pezulluar nga pozita me vendim të ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, raporton Koha.net

KALLXO.com i kërkon Zyrës së Kryeministrit CV-të e anëtarëve të rinj të bordeve të ndërmarrjeve publike

Në mbledhjen e djeshme të Qeverisë së Kosovës, qeveria Hoti mori vendim për shkarkimin e katër Bordeve të Përkohshme të Ndërmarrjeve Publike.