Postet nga: trajnim

Oficerë të FSK-së diplomojnë në Akademinë e Mbrojtjes së Shqipërisë

Në Akademinë e Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë kanë diplomuar sot në Kursin Themelor të Oficerit të Shtabit, pesë oficerë të Forcës së Sigurisë së ...

FSK trajnohet për materiet e rrezikshme në Çeki

Pjesëtarë tëe Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) po marrin pjesë në trajnimin në Institutin e kërkimeve ushtarake për materiet e rrezikshme në Republikë...

Fillojnë përgatitjet për krijimin e shërbimit të kardiokirurgjisë pediatrike

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se është iniciuar krijimi i shërbimit të kardiokirurgjisë pediatrike për fëmijët me sëmundje kongjenitale të ...

VIDEO: Në luftë për paqen, ukrainaset trajnohen në Kosovë për çminim

Për t’i dalë zot atdheut të tyre, Ukrainës, të sulmuar nga Rusia, tetë ukrainase kanë ardhur në Kosovë të trajnohen në teori dhe praktikë se si të ...

BIRN mban trajnim mbi metodologjinë e verifikimit të fakteve në Prishtinë

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) ka mbajtur në Prishtinë trajnimin me 22 gazetarë dhe studentë të gazetarisë mbi metodologjinë e verifikimit të fakteve.

Pjesëtarët e FSK-së trajnohen si të reagojnë në Fushëbetejë nga instruktorë amerikan

Pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës kanë realizuar trajnimin “Reaguesi i Parë në Fushëbetejë”, i mundësuar nga ekipi i instruktorëve Amerikan.

18 policë kufitar trajnohen nga KFOR-i amerikan në 'Shkathtësitë Malore'

Policia e Kosovës ka njoftuar se në bashkëpunim me KFOR-in amerikan kanë organizuar trajnimin një javorë “Shkathtësitë Malore”.

EULEX trajnon stafin e ShKK-së se si t’i menaxhojnë të burgosurit me probleme të shëndetit mendor dhe të varësisë

EULEX ka organizuar një punëtori për stafin e Shërbimit Korrektues të Kosovës (ShKK) për mënyrën se si të menaxhohen të burgosurit me probleme ...