Postet nga: trajnim

Ku e shihni veten pas 5 vitesh? - Trajnim falas “Career Coaching”

Pas 5 viteve do të jetë viti 2026. Ku saktësisht do të jesh ose çka do të jesh duke bërë ti në atë kohë?

Rrëfe ngjarjen në shumë platforma, trajnim i avancuar online

E keni përfunduar kursin tonë online mbi gazetarinë në shumë platforma? Dëshironi të shkoni më tej dhe të mësoni më shumë truqet e tregut? Prodhoni përmbajtje ...

Ushtria Amerikane trajnon ushtarët e FSK-së

Ushtria Amerikane gjatë ditës së djeshme ka ofruar trajnim dhe familjarizim me automjete me siguri të blinduar për shoferët e FSK-së.

BIRN vazhdon diskutimet mbi rregullimin e mediave në internet në Evropën Juglindore

Rrjeti Balkanik për Gazetari Hulumtuese do të zhvillojë debatin e dytë publik më 22 dhjetor me një grup ekspertësh nga i gjithë rajoni të cilët do të diskutojnë ...

Misioni i OSBE-së në Kosovë trajnon mësimdhënësit për menaxhimin e stresit te nxënësit gjatë pandemisë

Misioni i OSBE-së në Kosovë ka përfunduar sot fazën e parë të projektit “Shëndeti mendor i nxënësve gjatë pandemisë COVID-19".

Ministrja Bajrami mori pjesë në hapjen e trajnimit për programin “Horizon 2020”

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), në bashkëpunim me Komisonin Evropian, ka organizuar sot trajnimin për zyrtarët qeveritarë dhe Pikat Kombëtare të Kontaktit pë...

BIRN trajnon mediat lokale të rajonit të Dukagjinit për verifikim të fakteve

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) ka mbajtur një trajnim në Gjakovë, me mediat lokale të rajonit të Dukagjinit, për standardet e verifikimit të fakteve.

Video: FSK realizon trajnimin 'Simboli i Ujkut'

Komanda e Forcave Tokësore e Forcës së Sigurisë të Kosovës, gjatë muajit dhjetor ka realizuar trajnimin taktik dhe të mbijetesës “Simboli i Ujkut“.