Postet nga: Ministria e Drejtësisë

MD: Cak i ligjit për konfiskimin e pasurisë zyrtarët, jo qytetarët

Pas miratimit nga Qeveria e Kosovës të koncept-dokumentit për projektligjin për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme, shumë shpejt pritet të formohet Grupi punues brenda Ministrisë së Drejtë...

Ministrja e Drejtësisë shkarkon 3 zyrtarë të Divizionit për mbrojtje juridike për të akuzuarit e Gjykatës Speciale

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka shkarkuar sot 3 zyrtarë të Ministrisë të cilët kanë qenë të angazhuar si zyrtarë të Divizionit për koordinimin e procesit për ...

Qeveria kërkon ekspert në "luftën e arbitrazhit" me Devollin

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë, ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka propozuar që të iniciohet gjetja e një eksperti financiar për hartimin e ekspertizës në rastin ‘...

Shtyhet seanca ku e akuzuar është Ministrja e Drejtësisë (VIDEO)

Seanca gjyqësore ndaj Albulena Haxhiut, ministre e Drejtësisë, ish-deputeteve Donika Kadaj- Bujupi, Besa Baftiu dhe deputetit Pal Lekaj, të cilët akuzohen për armëmbajtje pa leje ...

Jep dorëheqje nga Ministria e Drejtësisë ish-sekretari që u shkarkua për shkak të kontratave për lobim (DOKUMENT)

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe Konfiskuar, Kushtrim Cukaj, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë.

Haxhiu dërgon opinion ligjor për shpërblimet me pagesë të zyrtarëve të lartë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, i ka dërguar opinion ligjor Agjencisë Kundër Korrupsionit për shpërblimet me pagesë të zyrtarëve të lartë.

Finalizohet projektligji për Gjykatën Komerciale

Ministria e Drejtësisë ka përgatitur projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale, e cila do të jetë në shërbim të bizneseve. Me këtë rast ministri ...

Ministri i Drejtësisë kërkon hetimin e hyrjes së vaksinave në veri

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka kërkuar që të fillojnë hetimet për hyrjen e vaksinave ilegale kundër COVID-19,  në veri të Kosovës.