Postet nga: stenta 2

Vazhdon gjykimi me dëgjimin e dëshmitarëve në rastin ‘Stenta 2’

Gjykimi ndaj 38 mjekëve të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje e dhënie ryshfeti, trajtim i pandërgjegjshëm gjyqësor e vepra të tjera ...

Fillon rishtazi gjykimi ndaj 38 të akuzuarve për rastin ‘Stenta 2’

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar rishtazi gjykimi kundër mjekëve të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti, dhënie ryshfeti, trajtimi ...

Dështon seanca për rastin ‘Stenta - 2’

Në mungesë të avokatëve dhe të akuzuarve, ka dështuar të mbahet seanca e radhës në rastin “Stenta - 2”.

Dështon seanca në rastin 'Stenta 2'

 

Dështon seanca gjyqësore për rastin ‘Stenta 2’

Në mungesë të avokatit të të akuzuarit Nexhmi Zeqiri dhe Murat Abazi, ka dështuar të mbahet seanca e radhës në rastin “Stenta 2”,

'Stenta 2' – Të akuzuarit: Provat e Prokurorisë janë të kundërligjshme

Në procesin gjyqësor ndaj të akuzuarve në rastin e njohur si “Stenta 2”, mbrojtësit e të akuzuarve dhe të akuzuarit i kundërshtuan provat e Prokurorisë, pasi që konsideruan ...

‘Stenta 2’, dëshmitari i sjellur nga Dubrava dyshon se i ka dy stenta

 

'Stenta 2’, prokurorja pyet dëshmitarin se a ndihet i kërcënuar nga fjalët e doktorit të akuzuar

Gjatë dhënies së dëshmisë të dëshmitarit Hajrush Krasniqi, i akuzuari Agron Leku i tha se “po ju siguroj se ka me dalë para këtyre burrave që ...