Postet nga: stenta 2

Rasti "Stenta 2", Prokuroria kërkon dënimin e 36 të akuzuarve, mbrojtja lirimin e tyre

Rasti gjyqësor i njohur si “Stenta 2” ka vazhduar me dhënien e fjalëve përfundimtare nga palët në procedurë.

Rasti "Stenta 2"- Fjala përfundimtare, FOTO: Laurant Berisha – KALLXO – 16.08.2023

Prokuroria Speciale pritet të bëj një ndryshim në aktakuzë në rastin “Stenta 2”

Në gjykimin kundër 37 mjekëve të akuzuar për vepra të ndryshme korruptive në rastin që mban emrin “Stenta 2” ishte paraparë dhënia e fjalëve përfundimtare.

‘Stenta 2’, shpjegimet e kardiologëve pse ishin në fletoren e spitaleve private

Në Gjykatën e Prishtinë u ulën sërish në bankën e të akuzuarve 38 kardiologë mbi të cilët rëndojnë akuzat për korrupsion dhe keqpërdorim ...

‘Stenta 2’ drejt fundit

Në gjykimin ndaj të akuzuarve në rastin 'Stenta 2' ka përfunduar procedura e administrimit të provave materiale. Nesër Gjykata pritet të fillojë  me dëgjimin e mbrojtjes së ...

'Stenta 2', Prokuroria kërkon që si provë të merret edhe ekspertiza që tregon dëmin 4 milionë eurosh dhe jo vetëm ajo 11 mijë euro

Në gjykimin kundër 37 mjekëve të akuzuar për vepra të ndryshme korruptive në rastin që mban emrin “Stenta 2” u administruan provat materiale.

Anulohet seanca gjyqësore në rastin ‘Stenta 2’

Gjykimi në rastin “Stenta 2” i cili ishte paraparë të mbahej sot është anuluar, anulimi vjen duke u mbështetur në vendimin e KGJK-së që puna e gjykatave të reduktohet dhe ...

Anulohet gjykimi për rastin ‘Stenta 2’

Në Gjykatën në Prishtinë është anuluar gjykimi në rastin e njohur si ‘Stenta 2’.

Vazhdon gjykimi me dëgjimin e dëshmitarëve në rastin ‘Stenta 2’

Gjykimi ndaj 38 mjekëve të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje e dhënie ryshfeti, trajtim i pandërgjegjshëm gjyqësor e vepra të tjera ...