Postet nga: keqperdorimi detyres

Dështon seanca ndaj ish-zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin e Autostradës së Gjilanit

Ish-zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës, të akuzuar për ushtrim ndikimi, shpëlarje të parave si dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare në rastin e Autostradës ...

'10 mijë janë për mua, 2 mijë për kompaninë', rrëfimi i dëshmitarit në gjykimin ndaj të akuzuarve në rastin 'Subvencionet'

Prokuroria Speciale në shkurt të viit të kaluar ka ngritur aktakuzë ndaj Luan Statovci, Sadat Shkodra, Salih Statovci, Berat Nika, Hasan Maxharraj, Kushtrim Zogaj, Jeton Syla, Lulzim Hajdaraj, Musa Nivokazi, ...

Dosja ndaj të akuzuarës për dëmtimin e buxhetit të BE-së rreth 500 mijë euro, shtyhet seanca

Qemajl Murmullakaj ishte paraparë të dëgjohet sot si dëshmitar i propozuar nga mbrojtja e të akuzuarës Albina Nura, avokat Kujtim Kërveshi.

Apeli e lë në paraburgim Nagip Krasniqin

Gjykata e Apelit e ka refuzuar ankesën e mbrojtjes të Nagip Krasniqit, në lidhje me vendimin e gjykatës së shkallës së parë për caktimin e masë...

Dyshohet se veproi në dëm të pasurisë së dy bashkatdhetarëve, aktakuzë ndaj përmbarueses

Aktakuzë ndaj përmbarueses që tentoi ti siguronte dobi pasurore avokates në mënyrë të kundërligjshme

Gjykata vendos për të akuzuarit që pranuan fajësinë në rastin 'Subvencionet 2'

Gjykata në Prishtinë sot ka marrë aktgjykim ndaj Dukagjin Dedaj, Sadri Berishës dhe Pashkë Krasniqi, pasi që kishin pranuar fajësinë për dhënie ryshfeti, pranimin e fajë...

Gjykata sot pritet të japë vendimin ndaj ish-sekretarit të KPK-së

Gjykimit ndaj Lavdim Krasniqit, ish-sekretarit të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), Ardian Krasniqi, shoferit të tij, Marigona Berisha, asistentes së tij, dhe zyrtares Flora Doda, të akuzuar pë...

Shtyhet gjykimi ndaj 15 të akuzuarve në rastin ‘Subvencionet 2’

Në gjykatën e Prishtinës kur parashihej që të mbahej shqyrtimi fillestar ndaj 15 personave të akuzuar për marrje e dhënie ryshfeti, keqpërdorim të detyrës zyrtare ...