Postet nga: stenta 2

Njëqind ditë nga shpallja e rastit Stenta 2, aktgjykimi akoma nuk është përpiluar

Rasti “Stenta 2” mori epilog në shkallë të parë në shtator të këtij viti ku u liruan 36 kardiologë nga akuzat se kishin udhëzuar pacientët që kërkonin trajtim ...

Gjykata vendos për Daut Goranin, mjekun e akuzuar në Rastin "Stenta 2"

Departamenti Special i Gjykatës së Prishtinës ka marrë vendim me të cilin e ka liruar nga akuzat për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar në ...

Mjeku i akuzuar në rastin Stenta 2: Ky proces e ka dëmtuar shumë shëndetësinë kosovare, populli është drejtuar për shërim jashtë vendit

Rasti gjyqësor i njohur si “Stenta 2” ka vazhduar sot me dhënien e fjalëve përfundimtare për të akuzuarin Daut Gorani, për të cilin ishte veç...

Historiku i gjykimit maratonik të rastit 'Stenta 2'

Pas më shumë se 7 vite apo 2,654 ditë nga ngritja e aktakuzës, ka prekur fundin procedura gjyqësore ndaj 36 mantelbardhëve të cilët akuzohen se kishin udhëzuar pacientë...

Pas lirimit nga akuza, flasin dy kardiologët: Ky proces shkaktoi dëm të madh te pacientët

Dy prej kardiologëve që sot u liruan nga akuzat e rastit “Stenta 2”, kanë folur pas shpalljes së vendimit duke thënë se ky proces ka shkaktuar dëm të ...

Gjykata merr vendim për 36 mjekët që akuzoheshin për mito e keqpërdorim të detyrës

Departamenti Special i Gjykatës së Prishtinës ka marrë vendim me të cilin i ka liruar nga akuza 36 mantelbardhët të cilët akuzohen se kishin udhëzuar pacientë...

Gjykata sot pritet të vendosë për rastin 'Stenta 2'

Në Gjykatën e Prishtinës sot shpallet aktgjykimi për 36 kardiologët e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe dhënie e marrje ryshfeti në ...

Rasti ‘Stenta’, kardiologu i akuzuar thotë iu bullizuan vajzat lidhur me akuzat ndaj tij

Në rastin e njohur si “Stenta 2” në shqyrtimin gjyqësor, 32 mbrojtës të të akuzuarve mjekë, kërkuan lirimin e klientëve të tyre nga akuzat e Prokurorisë.