Postet nga: sporti

Futbolli i Kosovës, ndërmjet pandemisë dhe garave evropiane

Bazuar në vendimin e fundit të Unionit të Federatave të Futbollit të Evropës (UEFA), ndeshjet në kampionatet e futbollit në Kosovë duhet të përfundojnë më së largu më 20 ...

Si të kujdesemi për shëndetin mendor gjatë pandemisë?

Një libër i mirë, një fjalim kualitativ, stërvitjet fizike, jogat, bisedat virtuale me shoqërinë, janë vetëm disa nga aktivitetet relaksuese të cilat mund të ndikojnë në ...

Qeveria ndan veç 50 mijë euro për projektet sportive në Kamenicë

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar Buxhetin e Kosovës për vitin 2020, me 10 mars me 63 vota pro.

Sportistët e rinj serbë, ‘tradhtarë’ nga Kosova

 

Aktivitetet sportive gjatë agjërimit - VIDEO

Muaji i Ramazanit për shumë sportistë sjellë dilema, pasi ata nuk dinë nëse do të vazhdojnë edhe agjërimin edhe aktivitet e tyre sportive.

Ndalimi i flamurit të Kosovës në Spanjë thekson hendikepin e sportit kosovar

Vendimi i Spanjës për të ndaluar atletët nga Kosova, shtetin të cilën nuk e njeh, që të konkurrojnë nën flamurin e tyre kombëtar në ...

Haradinaj: Në sport duhet të luajnë bashkë fëmijët e të gjithë popujve

Kryeministri Ramush Haradinaj sot ka marrë pjesë në hapjen ceremoniale të shkollës së futbollit të organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Ministri Gashi nënshkruan katër projekte sportive për Rahovecin

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot do ta vizitojë Komunën e Rahovecit, ku do të nënshkruhen katër memorandume bashkëpunimi: “Ndërtimi i ...