Postet nga: Skender Musa

Skender Musa - drejtuesve të OAK-së: Jeni të dobët, të korruptuar e shumë hakmarrës

Në Kuvendin e Odës së Avokatëve të Kosovës i cili është duke u mbajtur që nga mëngjesi i ditës së sotme, është paraqitur raporti i ...

Kufizohet për publikun dëshmia në gjykimin ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ballafaquar sot me dëshmitarin Murat Tërnava, i cili ka ...

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, eksperti i forenzikës jep detaje për filmimet në ditën kritike

Në gjykimin ndaj Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, të njëjtit janë ballafaquar me ekspertin e Agjencisë së ...

Dëshmitari tregon si ishin dorëzuar paratë në gjykimin ndaj dy hetuesve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

 

Dështon të mbahet gjykimi ndaj të akuzuarve për krim të organizuar me pronat në Fushë Kosovë

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në ...

Vrasja për kontest pronësor, rrëfehet në gjykatë dëshmitari okular

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve të komunës së Vitisë ...

Rrëfimi i dëshmitarit bashkëpunues në gjykimin e dy policëve të akuzuar

 

Bashota dhe dy vëllezërit Bajrami dalin para gjykatës nën akuzat për krim të organizuar

Arben Bashota dhe dy vëllezërit Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën ...